Turizm ve gastronomi alanlarında önemli bir finansal kaynak ile sosyolojik, kültürel ve yönetimsel bir unsur olan ziyafet organizasyonlarına ilişkin detaylı bir çalışma yapmanın ilgili alanlardaki paydaşlara birçok yönden fayda sağlayacağı düşünülmektedir. Bu amaçla ele alınan mevcut kitap, ziyafet organizasyonlarını yalnızca yönetim açısından değil aynı zamanda sosyolojik, kültürel, teknik ve teknolojik yönleri ile inceleyerek ziyafet yönetimi alanının gelişimine katkı sağlamayı öngörmektedir.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786052548370
Yayın Tarihi :2024-02-14
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Ziyafet Yönetimi Teorik ve Pratik Yaklaşımlar
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :172
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :160 X 240
Emeği Geçenler :
Yazar   : Bahattin Özdemir
Yazar   : Ayşe Şahin Yılmaz
İlgili Eserler