Turizm ve gastronomi alanlarında önemli bir finansal kaynak ile sosyolojik, kültürel ve yönetimsel bir unsur olan ziyafet organizasyonlarına ilişkin detaylı bir çalışma yapmanın ilgili alanlardaki paydaşlara birçok yönden fayda sağlayacağı düşünülmektedir. Bu amaçla ele alınan mevcut kitap, ziyafet organizasyonlarını yalnızca yönetim açısından değil aynı zamanda sosyolojik, kültürel, teknik ve teknolojik yönleri ile inceleyerek ziyafet yönetimi alanının gelişimine katkı sağlamayı öngörmektedir.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786052548370 |
Yayın Tarihi |
:2024-02-14 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Ziyafet Yönetimi Teorik ve Pratik Yaklaşımlar |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:172 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:160 X 240 |