Giriş
yapabilir veya
hesap oluşturabilirsiniz.
Üye Girişi
Yeni Üye
Sipariş Takip
Yardım
0
0
0
Yamyamın Yemek Kitabı
Yusuf Eradam
Yemek Kitapları - Genel
Okuyan Us Yayınları
x
Format
:Kitap
Barkod
:9789758420117
Yayın Tarihi
:2000-01-01
Yayın Dili
:Türkçe
Baskı Sayısı
:1.Baskı
Sayfa Sayısı
:139
Kapak
:Karton
Kağıt
:2.Hamur
Boyut
:160 X 230
Emeği Geçenler :
Yazar
:
Yusuf Eradam
Yorumunuz
★
★
★
★
★
Yazarın Diğer Eserleri
%15
127.50
150.00
Sylvia:Ben'den Önce Tufan
Yusuf Eradam
350.00
Thespisin Delileri; Tiyatroda Tek Etki
Yusuf Eradam
%5
12.31
12.96
Vanilyalı İdeoloji
Yusuf Eradam
%20
3.20
4.00
Ben'den Önce Tufan
Yusuf Eradam
%10
124.65
138.50
Ahkam Vakti Tohumları
Yusuf Eradam
%5
13.63
14.35
Cihangir Vampiri
Yusuf Eradam
İlgili Eserler
%20
208.00
260.00
Yemek Savaşları
Jennifer Shu;Laura A. Jana
%10
1,125.00
1,250.00
Denizden (Ciltli);Balığın İade - i İtibarı
Mehmet Yalçınkaya
%10
535.50
595.00
@Fitmuhendisce Tarifler
Canan Hastürk
%10
535.50
595.00
Kulaktan Dolma Tarifler
Şemsa Denizsel
%15
340.00
400.00
Şef mi Olacaksın Sen?
Murat Aslan
%15
552.50
650.00
Ahde Vefa; Bir Türk Kahvesi Hikayesi
Cenk R. Girginol
89.00
Anadolu Mutfağımızın Lezzetli ve Sağlıklı Reçeteleri
Sahrap Soysal
95.00
Evde Rakı Sofrası
Gülden Çakır
%10
562.50
625.00
Lezzetler - Kokular Kitabı 4
Vedat Ozan
%15
195.50
230.00
Mutfak Sırları; Aşçılık Dünyasından Mahrem Maceralar
Anthony Bourdain
%10
180.00
200.00
Bereketli Olsun
Gönül Candaş
%10
108.00
120.00
Mamma Mia-İtalyan Mutfağı Hakkında Çok Şey
Elvan Uysal Bottoni
%10
252.00
280.00
Ölmez Ağacın Peşinde; Türkiye'de Zeytin ve Zeytinyağı
Artun Ünsal
%10
45.84
50.93
Üzümler ve İnsanlar Toprak Ana, Bağban Baba
Elvan Uysal Bottoni
%15
34.63
40.74
Yemek, Mutfak, Sınıf; Karşılaştırmalı Sosyoloji Çalışması
Jack Goody
%20
39.20
49.00
Mutfaktan Sofraya - Muhabbetiniz Bol Olsun
Serdar Şahinkaya
%10
157.50
175.00
Kürt Mutfak Kültürü ve Kürt Yemekleri
Cemşit Bender
400.00
İncili Gastronomi Rehberi
Müge Akgün
%15
637.50
750.00
Sofra - Tohumdan Tabağa Manisa'da Bir Yolculuk
Christina Luke
%10
1,350.00
1,500.00
Gastronomy, Culture and Media in Everyday Life
Durmuş Durukan