Restoranların arka kapılarında bambaşka bir dünya var. Bu
dünyayı yönetmek kolay değil. Güç savaşları, sıcak, kalabalık ve gergin ortamlar ve her şart altında yetişmesi gereken siparişler...
"Tezgâhı bilen mutfağı bilir" iddiasıyla Fırat Siriş, işinizin en zor anında ayakta kalma tüyolarını veriyor.
"Mutfaklar sert ortamlardır ve sert karakterler yetiştirir" diyen başarılı şef, yirmi beş yıllık kariyerinde geçtiği yolları, mesleğin bilinmeyen yanlarını, restoranların arka kapılarının açıldığı sıra dışı dünyaları anlatıyor.
İyi bir tabak uğruna verilen savaşlar, şeflerin mücadele dolu dünyası, yeni lezzetler ve eski dengeler...
Bu kitap mutfak dünyası üzerinden kurgulanmış bir başarı ve kişisel gelişim anlatımı. Aynı zamanda sektörle ilgili bilgilenmek isteyenler için önemli bir kaynak.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786259999746 |
Yayın Tarihi |
:2024-03-04 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Tezgâhı Bilen Mutfağı Bilir |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:176 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:140 X 210 |