Akdeniz'den Kaliforniya'ya...
Akdeniz ve Kaliforniya bölgeleri, coğrafi açıdan birbirlerine uzak olmalarına
karşın mutfak kültürü açısından benzerlikler taşıyor. Her ikisinde de, yerel
yetişen taze ürünleri kullanan, sağlıklı ve hazırlaması basit yemekleri tercih
eden ortak bir yaşam felsefesinin etkisini görmek mümkün.
Jale Balcı ve Hande Çilek'in hazırladıkları Tadında Yolculuk, bizi bu iki
mutfağın lezzetlerini buluşturan bir yolculuğa davet ediyor.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9789751419279 |
Yayın Tarihi |
:2019-12-02 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Tadında Yolculuk |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:256 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:1.Hamur |
Boyut |
:200 X 260 |