Artık görüşmediği babasının, geçmişte her gün beslenme çantasına koyduğu yosunlu pilavın peşine düşen adam… Oğluna yapılan hamburger köftesinin izini süren kadın… Ölen çocuklarının sevdiği Noel pastasından yemek isteyen çift… Hepsinin yolu aynı restorana çıkıyor: Kyoto’daki sessiz bir sokakta, kimsenin fark etmediği Lokanta Kamogava’ya. Kendilerine “yemek dedektifi” diyen Koişi ve babası Nagare, müşterilerine birbirinden lezzetli yemekler hazırlamaya ve unutulmaz yemeklerin izini sürmeye devam ediyor. Japonya’da adından sıkça bahsettiren yazar Hisaşi Kaşivai, okurları yine olağanüstü yemek kokularının arasında duygu yüklü bir maceraya çıkarıyor.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786051925318 |
Yayın Tarihi |
:2024-02-16 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Şefin Menüsü |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:152 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:135 X 210 |