"Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları" kitabının amaçları; okuyucular pastacılık konusundaki temel bilgileri, yöntemleri ve uygulamaları aktarmak, çeşitli tarifler ve teknikler sunmak, yaratıcılığı teşvik etmek, gastronomi kültürüne katkı sağlamak ve pastacılık alanında uygulama becerileri kazandırmaktır. Kitap, pastacılığa yeni başlayanlar için kapsamlı bir rehber sunarken, deneyimli pastacılar ile lisans ve ön lisans düzeyinde eğitim alan öğrenciler için bir başvuru kaynağı olmayı hedeflemektedir. Bir sanat ve bilim olan pastacılık hem doğru teknik bilgi hem de yaratıcı yaklaşımlar gerektirir. Bu kapsamda uzman ve deneyimli bilim insanları tarafından okuyucuya sunulan kitap dokuz bölümden oluşmaktadır.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786256714205
Yayın Tarihi :2024-02-09
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :211
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :160 X 240
Emeği Geçenler :
Yazar   : Burhanettin Zengin
Yazar   : Muhammed Taş
Yazar   : Şevki Ulema
İlgili Eserler