"Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları" kitabının amaçları; okuyucular pastacılık konusundaki temel bilgileri, yöntemleri ve uygulamaları aktarmak, çeşitli tarifler ve teknikler sunmak, yaratıcılığı teşvik etmek, gastronomi kültürüne katkı sağlamak ve pastacılık alanında uygulama becerileri kazandırmaktır. Kitap, pastacılığa yeni başlayanlar için kapsamlı bir rehber sunarken, deneyimli pastacılar ile lisans ve ön lisans düzeyinde eğitim alan öğrenciler için bir başvuru kaynağı olmayı hedeflemektedir. Bir sanat ve bilim olan pastacılık hem doğru teknik bilgi hem de yaratıcı yaklaşımlar gerektirir. Bu kapsamda uzman ve deneyimli bilim insanları tarafından okuyucuya sunulan kitap dokuz bölümden oluşmaktadır.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786256714205 |
Yayın Tarihi |
:2024-02-09 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Pastacılık Temel Metot ve Uygulamaları |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:211 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:160 X 240 |