Dr. Banu Taşcı Fresko bu kitapta besinlerin temel özelliklerini, beyin sağlığı ve kronik enflamasyondaki rollerini anlattı. Esra Kaftan bu bilgilerden yola çıkarak birbirinden lezzetli tarifler hazırladı.
- Fibromiyaljisi / geçmeyen ağrısı olanlar
- Her gün baş ağrısı / migren ağrısı çekenler
- Her yemekten sonra karnı şişenler
- İrritabl bağırsak sendromu olanlar
- Gluten tüketince hastalananlar
- Histamin entoleransı yüzünden her yemekten sonra kaşınanlar
- Nikel alerjisi ve egzaması geçmeyenler
- Ailesinde Alzheimer hastalığı olanlar
- Gelecekte beynim sağlıklı kalsın diyenler
- Kafam eskisi gibi çalışmıyor diye yakınanlar
- Mitokondrilerimi nasıl beslerim diye merak edenler
Kısaca bu kitap...
Ne yiyeceğini şaşıranlar ve ne yiyeceğini bilemeyenler
Rafine şeker, gluten ve inek sütü neden zarar veriyor; yerine ne koyabiliriz? diye soranlar
Ne yiyeceğini bilen ama ağız tadına uygun tarif bulamayanlar için...
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786050980264 |
Yayın Tarihi |
:2021-01-20 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:416 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap kağıdı |
Boyut |
:140 X 210 |