Mutfakta Dört Mevsim kahkaha dolu sofralarda paylaşılan birbirinden lezzetli, renkli ve sıra dışı yemeklerin neşesi ile yok olup giden köklü bir yemek kültürünün hüznünü birarada barındırıyor.
Çakıldak`tan Patlıcan Çığırtma`ya, Duvaklı Levrek`ten Kuzulu Rezene`ye, Ege kökenli bir sofra kültürünü yansıtan ilginç yemekler...
Bildiğininz, bilmediğiniz ve `bildiğinizi sandığınız` malzemelerin farklı yorumları ile yepyeni lezzetler... Hem kolay hem de sıradışı yemekler yaratmak isteyenler için sürpriz öneriler...
Mutfakta Dört Mevsimin İlkbahar - Yaz bölümü renkli, neşeli ve yepyeni lezzetlere açık yaz sofraları kurmak için birbirinden çekici öneriler içeriyor. Bu kitapla varacak hem de yok olup giden bir yemek kültüründen izler, anılar bulacaksınız.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9789753315746
Yayın Tarihi :2004-04-01
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :2.Baskı
Sayfa Sayısı :320
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :170 X 235
Emeği Geçenler :
Yazar   : Gökçen Adar
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler