Hazır ve hızlı yemeklerin, kimyasalların ve rafine (işlenmiş) gıdaların gittikçe arttığı günümüzde, bunlardan kaynaklı hastalıklar da hızla artıyor. Sağlıklı bir hayat, doğru ürünü talep etmek ve onu bilinçli tüketmekten geçiyor. Gıdaları tanımak ve mevsiminde, doğru tüketmek hem çok önemli, hem de sandığımızdan daha kolay. Ahlaklı üretim ve tüketimin anahtarı emin olun sizin elinizde. Saklama koşulları, malzeme ve pişirme doğru olduğu sürece lezzetli ve keyifli sofralar da garanti!
Bu kitap, mevsim malzemelerini hatırlatırken, onları yaratıcı biçimde kullanma konusunda size ilham verecek ve bu noktada elinizin altında gerçek bir kaynak ve başvuru rehberi olacak.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9789751416346 |
Yayın Tarihi |
:2014-08-01 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Mevsiminde Yemek |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:240 |
Kapak |
:Ciltli |
Kağıt |
:2.Hamur |
Boyut |
:215 X 265 |