LAROUSSE GASTRONOMIQUE İÇİN BÜYÜKLER KONUŞUYOR:

Yalnız Fransız mutfağı için değil, yemek pişirmenin genelinde en önemli ve en güvenilir bilgi kaynağım olmuştur.  - Julia Child

Fransız mutfağının gerçek sözlüğü. Bir şefe tek kitap için izin verilseydi,o kitap Larousse Gastronomique olurdu.  - Mario Batali

 Larousse Gastronomique’im ilk kitaplarımdandır. Haftalarca yatakta bir soruya cevap ararken dört başka soruyla karşılaştım. - James Peterson

Sözlükle öğreten dilbilgisi öğretmeni gibi, aşçıları da kavramlar içinLarousse Gastronomique’e yönlendiririm. - Charlie Trotter

Larousse Gastronomique standardı koyar. Başka yerde bulamadıklarım içinona başvururum.  - Sheila Lukins

Üç yıllık çırak eğitimim sonunda Larousse Gastronomique armağanedilmişti. O günden beri her gün kullandım. - André Soltner

En sevdiğim başucu kitabı. Hep güvendim.  - Nick Malgieri

Webster sözlüğü kıskançlıktan öl! Gerçek sözlük bu işte!  - Ming Tsai

1048 sayfa ansiklopedi ve 64 sayfa özel ekler... Dört yüzü günümüzbüyük şeflerinden olmak üzere üç bini aşkın yemek tarifi... Dört biniaşkın terim, tanım, teknik, tarih, kültür ve her türlü gıdayı içeren ansiklopedi maddesi... Olağanüstü güzellikte 200’ü aşkın fotoğraf ve tablo...

Günümüz gurmelerinin tümünü mutlu edecek kitap!

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786254130380
Yayın Tarihi :2024-01-13
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Larousse Gastronomique
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :112
Kapak :Karton
Kağıt :Kuşe
Boyut :190 X 260
Emeği Geçenler :
Yazar   : Joel Robuchon
Yayın Yönetmeni   : Senay Haznedaroğlu
Hazırlayan   : Raşit Çavaş
Grafiker   : M. Deniz Çorbacıoğlu
İlgili Eserler