LAROUSSE GASTRONOMIQUE İÇİN BÜYÜKLER KONUŞUYOR:
Yalnız Fransız mutfağı için değil, yemek pişirmenin genelinde en önemli ve en güvenilir bilgi kaynağım olmuştur. - Julia Child
Fransız mutfağının gerçek sözlüğü. Bir şefe tek kitap için izin verilseydi,o kitap Larousse Gastronomique olurdu. - Mario Batali
Larousse Gastronomique’im ilk kitaplarımdandır. Haftalarca yatakta bir soruya cevap ararken dört başka soruyla karşılaştım. - James Peterson
Sözlükle öğreten dilbilgisi öğretmeni gibi, aşçıları da kavramlar içinLarousse Gastronomique’e yönlendiririm. - Charlie Trotter
Larousse Gastronomique standardı koyar. Başka yerde bulamadıklarım içinona başvururum. - Sheila Lukins
Üç yıllık çırak eğitimim sonunda Larousse Gastronomique armağanedilmişti. O günden beri her gün kullandım. - André Soltner
En sevdiğim başucu kitabı. Hep güvendim. - Nick Malgieri
Webster sözlüğü kıskançlıktan öl! Gerçek sözlük bu işte! - Ming Tsai
1048 sayfa ansiklopedi ve 64 sayfa özel ekler... Dört yüzü günümüzbüyük şeflerinden olmak üzere üç bini aşkın yemek tarifi... Dört biniaşkın terim, tanım, teknik, tarih, kültür ve her türlü gıdayı içeren ansiklopedi maddesi... Olağanüstü güzellikte 200’ü aşkın fotoğraf ve tablo...
Günümüz gurmelerinin tümünü mutlu edecek kitap!
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786254130380 |
Yayın Tarihi |
:2024-01-13 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Larousse Gastronomique |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:112 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kuşe |
Boyut |
:190 X 260 |