Birçoğumuz kahvaltının da kitabı mı olur mu, diyebilir.
Eşimizle dostumuzla özellikle hafta sonları nadiren bir araya gelebildiğimiz keyifli ortamlardır kahvaltı sofraları...
Genellikle kahvaltıyı ?peynir-zeytin-yumurta-yeşillikler" olarak görürüz.
Ancak yazar kitabında hem Anadolu hem de dünya mutfağından kahvaltılık tatları: içilecek şeylerden, zeytinden, peynirden, yumurtadan, tereyağından, hamurdan, patatesten, yoğurttan, sürümlük şeylere kadar erken ya da geç (brunch) kahvaltılarımızda kullanabildiğimiz malzemelerle 100'den fazla tarifle, özgün dokunuşlarıyla bu kitapta buluşturuyor. Kahvaltı kültürümüzde bilinmesi gerekenleri de pratik bilgiler halinde bölüm başlarında paylaşıyor.

En fazla 30 dakikada hazırlanabilen, doğal, evdeki malzemelerle kolayca yapılabilecek, sağlıklı tatlarla kahvaltılarınızda siz de keyifli farklar yaratmaya var mısınız?

?Taze Tarifler Tarifsiz Tatlar" kitabının yazarı Süleyman Dilsiz, Türkiye'nin ilk kahvaltı kitabıyla karşınızda!

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786051711324
Yayın Tarihi :2018-05-24
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Kahvaltıya Dair Herşey
Baskı Sayısı :4.Baskı
Sayfa Sayısı :240
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :185 X 220
Emeği Geçenler :
Yazar   : Süleyman Dilsiz
Grafiker   : Yavuz Karakaş
Yayın Yönetmeni   : Mustafa Küpüşoğlu
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler