20. yüzyılın sonlarına d oğru Japon mutfağı, uluslararası bir fenomen haline geldi. Sushi barlar, ramen dükkânları ve izakayalar dünya genelinde yaygınlaştı.
Aynı zamanda Japon şefler, dünya mutfaklarıyla Japon mutfağını harmanlayarak farklı fusion tarzlarını ortaya çıkardılar.
Japon mutfağı tarih boyunca hem kendi iç dinamikleriyle hem de dış etkilerle sürekli bir evrim geçirmiştir.
Bu evrim, Japonya’nın zengin ve çeşitli yemek kültürünü bugün dünya genelinde sevilen ve saygın bir konuma getirmiştir.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786256739789 |
Yayın Tarihi |
:2024-03-19 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Japon Mutfağı;Lezzet Rüzgarları |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:90 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:135 X 210 |