20. yüzyılın sonlarına d oğru Japon mutfağı, uluslararası bir fenomen haline geldi. Sushi barlar, ramen dükkânları ve izakayalar dünya genelinde yaygınlaştı.
Aynı zamanda Japon şefler, dünya mutfaklarıyla Japon mutfağını harmanlayarak farklı fusion tarzlarını ortaya çıkardılar.
Japon mutfağı tarih boyunca hem kendi iç dinamikleriyle hem de dış etkilerle sürekli bir evrim geçirmiştir.
Bu evrim, Japonya’nın zengin ve çeşitli yemek kültürünü bugün dünya genelinde sevilen ve saygın bir konuma getirmiştir.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786256739789
Yayın Tarihi :2024-03-19
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Japon Mutfağı;Lezzet Rüzgarları
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :90
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :135 X 210
Emeği Geçenler :
Yazar   : Nicole Star
Yazarın Diğer Eserleri
İlgili Eserler