Bu kitap, başta İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri olmak üzere Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü öğrencilerine ve ayrıca iş- letmecilik konularına ilgi duyan herkese temel bilgiler sunmayı amaç- lar.
Kitap iki kısımdan oluşmuştur. Altı bölümden oluşan birinci kı- sımda; işletmecilikte kullanılan temel kavramlar, izlenen amaç ve ilkeler, çevreyle ilişkiler, işletme etiği, işletmenin sınıflandırılması, sistem olarak analizi, performans göstergeleri, işletmenin kuruluş çalışmaları ve son olarak işletmelerde büyüme modelleri ve kapasite türleri ayrı ayrı incelenmiştir.
Kitabın ikinci kısmında ise, işletmecilik bilgilerini daha iyi analiz edebilmek için işlevsel bir yaklaşım izlenmiş ve başta yönetim, organizasyon olmak üzere sırasıyla finansman, üretim, pazarlama, insan kaynakları gibi temel işlevlere yer verilmiş, daha sonra araştırma geliştirme, halkla ilişkiler ve muhasebe gibi yardımcı işlevler ele alı- narak ayrıntılı biçimde işlenmiştir.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9789752532885 |
Yayın Tarihi |
:2016-01-01 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Baskı Sayısı |
:10.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:389 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:1.Hamur |
Boyut |
:160 X 240 |