Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786054334025
Yayın Tarihi :2013-11-03
Yayın Dili :Türkçe
Baskı Sayısı :4.Baskı
Sayfa Sayısı :688
Kapak :Karton
Kağıt :2.Hamur
Boyut :165 X 245
Emeği Geçenler :
Editör   : Osman Erkmen
Yazar   : Osman Erkmen
İlgili Eserler