Gerçekleştirilen bu çalışma, üç bölümden oluşmaktadır. Çalışmanın ilk iki bölümünde; çalışmanın değişkenleri olan gastronomik tatmin, hatırda kalıcı gastronomi deneyimi, destinasyon tatmini ve davranış niyet kavramlarına ilişkin teorik bilgiler ile daha önce yapılmış olan çalışmalara yer verilmiştir. Çalışmanın üçüncü bölümünde ise araştırmanın amacı, önemi, yöntemi, araştırma modeli, hipotezleri, evren ve örneklem ile veri toplamada kullanılan araçlara dair bilgilere yer verilmiştir. Elde edilen verilerin analizi sonucu ortaya çıkan bulgular ışığında araştırmaya dair sonuç ve öneriler sunulmuştur.

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786052548431
Yayın Tarihi :2024-02-14
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Gastronomik Tatmin Ve Hatırda Kalıcı Gastronomi Deneyimi
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :112
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :160 X 240
Emeği Geçenler :
Yazar   : Serkan Yiğit
Yazar   : Nilüfer Şahin Perçin
İlgili Eserler