Editörlüğünü üstlendiğimiz bu kitap Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıtlı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşmaktadır. Üniversitemizin başladığı Cumhuriyetimizin 100 Yılında 100 Kitap Projesi kapsamında öğrencilerimizi de projeye dahil ederek onların da bu coşkuyu yaşamasını ve gelecek yaşamlarında bu günleri anarken geride bir eser bırakmış olmanın mutluluğunu yaşamalarını istedik. Çalışmada öğrencilerimizin hazırladıkları kitap bölümlerinin sıralaması yüksek lisans eğitimine başladıkları tarih ve dönemler dikkate alınarak yapılmıştır. Öğrencilerimiz derslerde hazırladıkları ödevler belirtilen şablon ve kriterlere uygun olarak özgür bir şekilde kendi çabalarıyla derleyerek çalışmalarını yürütmüşlerdir. Bu kitabın gastronomi ve mutfak sanatları alanında araştırma yapan akademisyenlere, sektör profesyonellerine ve bu alanda eğitim alan öğrencilere faydalı olması dileğiyle…

Devamı
Format :Kitap
Barkod :9786256482906
Yayın Tarihi :2024-05-27
Yayın Dili :Türkçe
Orjinal Adı :Gastronomide Güncel Trendler
Baskı Sayısı :1.Baskı
Sayfa Sayısı :140
Kapak :Karton
Kağıt :Kitap Kağıdı
Boyut :135 X 210
Emeği Geçenler :
Yazar   : Kansu Gençer
Yazar   : Serdar Eren
İlgili Eserler