Türk ve çay sözcüklerinin birlikte anılması.
En ideal çayın, Türk süvarisinin deri çizmeleri gibi boğumlu yapraklardan elde edildiğini söyleyen Çinli şair Lu Yu.
Bir iptila olan çay.
Toplum ve kültür tarihi araştırmalarında çay ve çayhaneler.
Demlik, semaver, çay yaprakları, tüten buğu, şeker, nihale.
Mecmualar, reklamlar, isimler, olaylar, coğrafyalar.
Osmanlı'da çay, genç Cumhuriyet'te bir daha çay.
Çay meclisi, sohbet bezmi, çaya şükran.
Arşiv kaynakları, birincil belgeler, fiziki imkânsızlıklar, kütüphaneler.
Kronolojik ve kesintisiz bir çalışmanın önemi.
Çay,
bir daha çay,
bir daha çay.
En çok övdüğümüz.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786054322855 |
Yayın Tarihi |
:2012-02-09 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:603 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:2.Hamur |
Boyut |
:140 X 200 |