Şef, seyyah ve araştırmacı Ömür Akkor, Türkiye’nin lezzet hazinelerini keşfetmeye devam ediyor. Rotasını bu kez Ege’nin gastronomi merkezine, Balıkesir’e kırıyor. Akkor, ilçe ilçe, karış karış gezerek Balıkesir’in lezzet duraklarında soluklandı. Balıkesir’in zeytini, zeytinyağı, peyniri ve geçmişten bu yana yörede yapılan tüm yemekleri; şefin samimi çizimleri, önerileri ve fotoğrafları ile Balıkesir Gastronomi Atlası’nda buluştu.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786258094664 |
Yayın Tarihi |
:2022-04-22 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Balıkesir Gastronomi Atlası |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:136 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kitap Kağıdı |
Boyut |
:230 X 325 |