KONUSUNDAKİ EN KAPSAMLI KİTAP!!!
600 BALIK, 48 SALATA, 20 ÇORBA, 39 SOS
· Balıklar hakkında genel bilgiler
· Istakoz, midye, böcek, pavurya, yengeç, tarak gibi kabuklular.
· Kalamar, sübye, ahtapot, mürekkep balığı gibi sert kabuklular.
· Lüfer, levrek, dil, pisi, mersin, kalkan, çipura gibi yumuşak etliler.
· Balık yemekleri
· Deniz mahsulleri
· Çorbalar
· Salatalar
· Soslar
· Turşular
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9786051067087 |
Yayın Tarihi |
:2013-06-10 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Balık Sofraları (Ciltli); Çorbalar Salatalar - Soslar |
Baskı Sayısı |
:1.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:420 |
Kapak |
:Ciltli |
Kağıt |
:2.Hamur |
Boyut |
:195 X 245 |