Damak tadında yöresel yenilikler...
Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez
Antakya'yı ve mutfağını tanıtıyor bize.
Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin
tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini,
havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da
birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz
bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok
sayıda yemek yer alıyor.
Devamı
Format |
:Kitap |
Barkod |
:9789751419859 |
Yayın Tarihi |
:2020-12-11 |
Yayın Dili |
:Türkçe |
Orjinal Adı |
:Antakya ve Yemekleri |
Baskı Sayısı |
:5.Baskı |
Sayfa Sayısı |
:144 |
Kapak |
:Karton |
Kağıt |
:Kuşe |
Boyut |
:180 X 220 |